www.epi.altervista.org         Info.mail: epimare@yahoo.it 
       přikročit k hlavní rozvádec úsek bez- Ital blbec          
 
 
  
 
Svátek Bez- Itálie- Sicílie- TINDARI MARE/ OLIVERI (ME), v rozhlase moře, být obrácen čelem k a blízký člen určitý Aeolians Island (STROMBOLI,Vulcano, Panarea, Lipari, Salina), blízký (60 min.) TAORMINA a ETNA Sopečný, bez   dodavatel garsoniéry, dva komnata, 4/5 u lože, s vzduch podmínečný, až k člen určitý podkopat of člen určitý dopravit  "bydlící Kolik to dělá člen určitý přístup až k člen určitý Lodní prostor", přímo v rozhlase břeh, "bez- v oprávněný úhel of paradigma!!!!"  
(odchylkajá sám do má bolavý Ceska blbec)  
INFO MAIL:  epimare@yahoo.it  
 
Zde kde ar má garsoniéry, bez- Itálie, Sicílie, až k Oliveri- Tindari Moře (ME), až k člen určitý podkopat of člen určitý dopravit  " bydlící Kolik to dělá člen určitý přístup až k člen určitý Lodní prostor", být obrácen čelem k Aeolians Island (Stromboli, Vulcano, Lipari, Salaina, Filicudi, Panarea), a blízký (60 detailní) Taormina e Etna. Tebe konat člen určitý mapy aby pořizování a tebe vůle dovídat se snadno nabyl, snadno pozbyl kde ono is Oliveri 
 
   
 
Google map 
 
c'len určitý byt, být nakloněn dále dva postavit na roveň s, vzduch conditinated, ar kompozitní dle oblast zůstat- lehké polední jídlo, s dva/ trojka afterbirth dno a rozsáhlý okno aby čnět člen určitý bujný obora of člen určitý knot, úhel kuchyň, nevolnici s ukazujíci a okno. Člen určitý manželský komnata is položený bez- člen určitý haraburdí- komnata bez- zednická práce a 3sg.préz.od have vybavit s druhý okno. Ještě člen určitý byt is obdařit čím jít s duchem času nutný příslušenství do člen určitý preparát a člen určitý údržba of člen určitý jídlo ( chladič, houně kuchyň s pec, uchazeč clitoris, nádobí, nožíř, garsoniéra, chladnost atd.). Internet WiFi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Do vidět mnoho ostružiní fotografie of člen určitý apartmá, of člen určitý knot, a of člen určitý oblast, přikročit k Ital kruhová of tato tkanivo poloha. Být zavázán tebe.
 
C'len určitý dopravit, nechráněný a čtvercový duchovní celek dlouhá doba dlouhá hláska, is položený bez- být obrácen čelem k of člen určitý moře, pohlcoval bez- v bujný a uhlazený obora, s v dokonalý hezký sandály břeh a pochmurný dodavatel of střiky, část ( drzý) a část vybavit ( až k mzda), s jídelna a horký bezcenný.  až k člen určitý podkopat of člen určitý dopravit " bydlící Kolik to dělá člen určitý přístup až k člen určitý Lodní prostor" is zcela zabraný do člen určitý chápání, občerstvení písčina, nakupy, navrátit, kozí brada, boutique, noviny a tabák kiosk, atd., 2 com plovárny ( do dospělý a do babies, nechráněný dle Moci až k počátek Říjen), bitva of tenis, něco velmí malého fotbal, cinkot pong, etc. Bez- Červenec a Augsburg jaký být špatně od žaludku mešní kniha modliteb činit se ( bez- člen určitý knot a v rozhlase břeh), eventualita ( ukazuje) a něco velmí malého bít Ne DÁT SPROPITNÉ CEDULKA Pěstní právo.  
 
Do druhý počítačová věda a do blok, tebe psací papír já sám až k epimare@yahoo.it 
 
 
 
Eventualita of completeness domnění přímo bez- člen určitý výborný navrátit of člen určitý knot ( dle sekta bezmocný mzda bez- ČLEN URČITÝ důchod). Bez- být obrácen čelem k of člen určitý dopravit   termoska is   neurč. člen rozsáhlý obora klouzání s dřevo ( drzý), chvíle dle Červen až k Září is přístupný člen určitý důchod do   rozsáhlý bydlení do kmitnout se ( až k mzda), a člen určitý nájemné of jezdit na kole ( až k mzda). A bahno, archiv, jídelna, bitva of let v rozhlase břeh.  
 
C'len určitý doporučit ono of brát výhoda directness of člen určitý pomůcka cíl bez- bučení a přůměr roční doba. Tebe vůle trávit dušené maso of zůstat jeho domov a   tebe vůle být schopný až k havin' cvičení of v složení, of na moři a of v stupendous krajinný!   
 
C'člen určitý dopravit, to je člen určitý feet of člen určitý vrch dle svatyně of Hubka, is blízký asi meteor 200, dle člen určitý bod of Oliva a dušené maso of v kilometr dle člen určitý krátký rybník of Hubka- Lodní. Každý Středa, blízký člen určitý dopravit, ono odtočit člen určitý týdenní nakupy of člen určitý blízký bod. 
 
Dle člen určitý břeh, být obrácen čelem k až k člen určitý knot, jakýkoliv čas ( červen – Září), lodní plachta nálož do trypsin ( něco velmí malého křižování) až k Aeolians Island (Stromboli, Vulcano, Lipari, Salina, Filicudi, Panarea), mešní kniha modliteb aby noční doba ( tezaury čtverec až k člen určitý červeň horký "šaráda of Stromboli."). 
 
Bez- druhý doba člen určitý nevolnici of bavlněná stuha ačkoliv člen určitý Island is vždycky herecký výkon s odchylka od člen určitý Délka v mílích blízký.   
 
  
 
C'len určitý okouzlující břeh dále kdo objevit se člen určitý dopravit, natáhnout ačkoliv člen určitý jícen aby 3sg.préz.od have oprávněný dle člen určitý levá strana bank of člen určitý Spirála čarodějnice, a bahno ostružiní bez- termoska nanovo Délka v mílích, a ona vyvolat až až k člen určitý krátký rybník of " lodní" a až k člen určitý forma blbec of sandály aby dle tezaury jeden vyvolat v rozhlase Tirreno vidět, s paží zdviženou dle člen určitý ohromný of člen určitý hora dále kdo ono ar Svatyně of Hubka jeho archeologický oblast a jeho Řecký Divadlo.  
 
Dle člen určitý týž břeh is možný obdivovat se, až k nahý dírka, až dobře pět Aeolian Island ( sopka, Lipase, Solný, Panama a Stromboli), oblocha dostat se do dobré kondice dovolení, a člen určitý jako palác Délka v mílích Hlava.  
do druhý počítačová věda a do blok, tebe psací papír já sám až k  epimare@yahoo.it 
 
C'en určitý dopravit " bydlící Kolik to dělá člen určitý přístup až k člen určitý Lodní prostor" ačkoliv do téže míry ono dnes ar, krátký přehled dle člen určitý restructuring dle neurč. člen dávný tuna estabilishment opotřebovaný až až k člen určitý dlouhá doba '50. Blízký člen určitý dopravit is teď optický neurč. člen brdo nálož, džem a levá strana nad dle člen určitý Vedení, jíž až k člen určitý čas opotřebovaný do člen určitý dobýt of člen určitý tuna.  
 
Druhý druhový počítačová věda vůle být aportovat až k člen určitý tkanivo poloha www.pattietindari.it, chvíle do poměr fotografie až k člen určitý dopravit " bydlící Kolik to dělá člen určitý přístup až k člen určitý Lodní prostor" a   až k člen určitý oblast of Hubka moře- Oliveri. 
 
Ještě ono dát spropitné aby až k málo detailní of automobil dle theresort " bydlící kolik to dělá člen určitý přístup až k člen určitý Lodní prostor" of Hubka Moře- Oliva, člen určitý výborný termoska stav of “Castroreale Čas domoci se vyššího postavení termoska koupel ( termoska koupel of Vigliatore, ono být špatně od žaludku of účetní člen určitý termoska koupel do počítačová věda a blok of člen určitý čin, nechráněný celek dlouhá doba dlouhá hláska, s cyklus of hlad of 12-14 days akord až k lékařský nařízení, být odborníkem hlavně bez- člen určitý carina of člen určitý nemoc of člen určitý hladina, of člen určitý čarodějnice ledvina, of člen určitý prostředek pro trávení zařízení a of člen určitý ohnivý a přecitlivělosti nemoc of člen určitý inhalační přístroj zařízení ( příklad riniti, pharyngitis, dutina, otiti, deafness rinogena, zánět hrtanu, tracheithes, bronchitis, plicní emphysema, bronchiální asme atd., zahrnutí člen určitý pediatric přiložení) na druhou stranu aby of cukrovka), of ohnivý artropatye příroda a of člen určitý dermal a ženský lékař nemoc.  
 
Podrobně dle člen určitý " fontána of Venuše" v soda bicarbonica- zásaditý záchodová mísa, sírový, vyjádřit s citem mimo termoska (34°), s kdo bláto koupel ar rovněž hotovit se.  
 
C'len určitý častování, na druhou stranu až k člen určitý bláto koupel, tebe dovídat se člen určitý of člen určitý záchodová mísa rovněž kdo brázda, inhalace, atmosfera, lidský, endotubaric insufflations, koupel, pochva irigace, dav a estetický hlad.  
 
 
 
 
P.S.: Do vidět mnoho ostružiní fotografie of člen určitý apartmá, of člen určitý knot, a of člen určitý oblast, přikročit k Ital blbec úsek of tato tkanivo poloha .  . 
 
do druhý počítačová věda a do blok, tebe psací papír já sám až k  epimare@yahoo.it 
 
Tebe do kdokoli 3sg.préz.od have v dát do mísy do v neobsazení don't ale " slunce a moře", aby ne kontemplativní rovněž až k vŘdŘt člen určitý úžasný dělat kroupy of kdo is bohatý Sicílie ( a člen určitý skoro Sršeň a Malta) či až k lépe člen určitý drahý dostat se do dobré kondice of zdraví, tebe ar signalisty aby člen určitý bydlící is automobil daleký:   
 
a) dušené maso detailní 2 dle glazura jezero of Lodní   a jeho Odučit Poddajnost kormidla Rezerva;  
b) detailní 10 dle člen určitý brdo "Tyndaris," jít s duchem času dobře- vŘdŘl svatyně of člen určitý " čerň Dáma" a jít s duchem času jeho nesmírný archeologický oblast až k člen určitý podkopat of kdo naléhání člen určitý jako palác " řecký Divadlo" kde periodicalment gets složení divadelní ukazuje a příhoda, ale dle člen určitý termoska bydliště of Castroreale termoska koupel ( termoska koupel of Vigliatore), jíž vyjádřit bez- kdysi;  
c) 10-20 min. dle Délka v mílích ( krása pobřežní hlavní město jeho Cudný stavěný z bez- angioino-aragonese epoch a jeho hlava), s nalodění sám dle/ ačkoliv člen určitý Aeolians Island (Stromboli, Salina, Lipari, Vulcano, Filicudi, Alicudi a Panarea) a  dle/ do Neapol, dle Chlopeň ( Říman bod- dům), Veselý Čas, Portorosa, Brolo a Velké zvíře d’Orlando ( celek překrásný koupel afterbirth);  
d) 30-45 min. dle Mexičan, jezero of Ganzirri ( a Dutina Maják, a dutina N- OBA of Sicílie, s zrak of člen určitý stav pylon of člen určitý elektrický cesta Sicílie- Sršeň, dnes bez- neužívání), Box Čas ani Camastra ( město of člen určitý hrnčířská dílna), Montalbano Spirála ( stav Cudný of člen určitý XIV cent potřeboval dle Dispassionate II'S of Humr);  
e) 60 min. dle Taormina, Gole dell’Alcantara, Sever Etna, Giardini Naxos, Regent Sršeň město( of člen určitý Bronz of Riace), a dle člen určitý Nebraska Hory;  
f) 80-120 min. dle Jih Etna, Acitrezza, Acireale, Catania, Krátké veslo ( nalodění do Ustica Island), Monreale, Enna, Čtvercový Arzenál, Caltagirone ( druhý město of hrnčířská dílna),  Madonie Hory, a Scilla, Vlhký a Aspromonte ( sršeň);  
g)  150 dle Agrigento ( a Údolí of člen určitý Templář), Brána Empedocle ( nalodění do Lampedusa a Lněný Island), Syracuse ( a Přepravit do Malta), Noto, S's. Vito Ono Velké zvíře, Rezerva of člen určitý Nestálý, Brázda ( nalodění do Na mou duši Island a Pantelleria Island), Vřes, Mars, Mothia’s Island, Selinunte, Šakal, Segesta, Mrznout, Ragusa Ibla, Uspravení, Pozzallo ( nalodění do Malta bez- 90 detailní of cestovatel), Portopalo, Marzamemi a Tropus, Velké zvíře Vatican, Nikotin ( sršeň), etc. etc..   
 
 
 
P.S.:Do vidět mnoho ostružiní fotografie of člen určitý apartmá, of člen určitý knot, a of člen určitý oblast, přikročit k Ital blbec úsek of tato tkanivo poloha.  . 
 
INFO MAIL: epimare@yahoo.it 
 
týdenní Cena DO Apartmá (2014-2015) 
 
 
NB: Člen určitý 5^ dodatečný dno, tebe vůle být signalisty až k člen určitý pomíjející of člen určitý booking.  
 
Ještě tebe vůle překvapující a kalkulovat ačkoliv tebe pořizování:  
a) rázný Odbyt:  €. 90 do každý týden;  
b) laň povinný dát spropitné aktualizovaný:  €. 60  (jeden takový), vyhnat člen určitý úhel kuchyň a člen určitý nádobí, čí aktualizovaný vůle být kalibr dle člen určitý houževnatý. Bez- křivý mlékárna termoska vůle být neurč. člen bonus of  €.30, aby vůle být held bek rovněž dle člen určitý dát do úschovy/ bezpečí;  
c) Dát do úschovy, bezpečí returnable až k cíl zůstat: € . 150 jeden( takový);  
d) Počátek čas bydli: Nasycený/ Nasycený ( dodání byt dle člen určitý hodina 17,00 až k člen určitý hodina 17,30 a kramle dle člen určitý hodina 9,00 až k člen určitý hodina 9,30). Živočich ne připustil dle člen určitý adresa of člen určitý bydlící  
e) člen určitý nájemce vůle mít až k dobýt s -li člen určitý bezcenný látka dle koupel, sýr a bed.  
 
PAYMENT WITH         
 
do druhý počítačová věda a do blok, tebe psací papír já sám až k epimare@yahoo.it 
 
Li člen určitý byt is přístupný ( aby ono vůle být souhlasil na a biřmovaný bez- dole s má e.mail), do definovat člen určitý blok tebe vůle být rychlý zběhlý,   s Bank Transfer (advised)  or  "Money Transfer" of Western Union, s neměnný devizový   bez- Euro, či s , s neměnný devizový   bez- Euro, člen určitý 30% of hlavní větev of člen určitý přidat souhlasil na bez- návaznost až k člen určitý číslo of lid tebe hostit of člen určitý byt, poměr až k celek člen určitý návrat hlas of kdo nad.  
 
člen určitý opírat se 70% of hlavní větev, tebe vůle být spojil, bez- člen určitý týž cesta, do téže míry jíž dogsbody do mzda člen určitý 30%, to postačí být zavázán možný v days 30 dle člen určitý datle of počátek of člen určitý rezervovaný zůstat. 
 
If you want to pay with Paypal, I send you my mail Paypal, and you can easily pay with any credit card: 
.           
 
IMPORTANT: If you pay with Paypal Secure payment, you will need to increase the amount of 6% (or 4% if you pay in Euros currenty) for costs management fees. 
 
Li tebe of bookings dojem v člen určitý 30 days dle člen určitý datle of počátek of člen určitý zůstat, člen určitý MZDA CELEK- MIMO souhlasil na SOUČET vůle být kalibr bez- člen určitý až k člen určitý blok, vždycky s  "Money Transfer" of Western Union,s neměnný devizový   bez- Evro, či s  , s neměnný devizový bez- Evro. 
 
Kalibr člen určitý mzda, ono vůle být datle až k já sám, zrak, počítačová věda s  (epimare@yahoo.it), označit datum vydání, činit a kód of plebiscit  code of reference (number of reference send transaction). Couvat člen určitý hlavní větev, ono vůle být má carina oznámuje you. 
 
Nakonec, pokud je rezervace je podána v dostatecném predstihu (nejméne jeden mesíc pred datem príjezdu), mužete zaplatit všechny kvuli bankovním TRASFER. Žádost bude vyhlášena bankou dat. 
 
Laň jeden přísný aby až k člen určitý podkopat of člen určitý byt of kdo nad, do adresa imponovat dle člen určitý adresa of člen určitý dopravit   na druhou stranu aby do zřejmý odůvodnit z dobrého rodu duch, připustil host nebude být čí ČLEN URČITÝ číslo am hořejší až k člen určitý receptiveness autorizovaný of člen určitý komnata (4/5 lid) a pročež, -li provést přehlídku přiložit takový ne toužebný eventualita, člen určitý dodání of člen určitý klˇźe of člen určitý byt nebude být jednat sem tam ne hlavní větev vůle být dopravit!!  
 
člen určitý dopravit is dosažitelný:  
1) až k automobil: styky   až k Mexičan, kříž člen určitý silnice A.20 bez- Krátké veslo adresa a odejít do kolonie až k člen určitý dopravovat autem tollgate of " jestřáb". Pročež dobře padnout pakt bez- adresa do asi mt.300, až až k člen určitý kříž- cesta do Oliva, dle část toku řeky mezi dvěma ohyby kříž bahno mt. 1,000;  
2) až k courat: končit dle Mexičan ( a Catania) či Krátké veslo, jaký dole až k člen určitý FF.SS stav of Oliva- Hubka, aby ono is až k asi meteor 800 dle člen určitý knot;  
3) až k klouzání: cvičení člen určitý internacionál Letecký přístav of Catania (CTA), bez-( 60-80 detailní), a   někdy důchod v automobil. Is možný až k cvičení Regent Sršeň či Krátké veslo Letecký přístav, aby ne ar ostružiní daleký.   
Do druhý počítačová věda, availability a do bookings psací papír až k člen určitý majitel of člen určitý byt, (Mr.Epi), až k člen určitý following E.mail :  epimare@yahoo.it 
 
Kdy tebe vůle psací papír já sám, oznámit já sám kolik lid ar a don't být v čele of oznámit má člen určitý obchod doba. -li tebe potřeba, ČLEN URČITÝ could poslat tebe člen určitý celek- mimo odhadce of břeh. Být zavázán tebe.-  
 
člen určitý poskakovat a ČLEN URČITÝ Lhát bez- tvůj překrásný svátek bez- Sicílie, až k TINDARI MARE-OLIVERI (ME),   až k dopravit “Residence Kolik to dělá člen určitý přístup až k člen určitý Lodní prostor ( tuna  dogsbody docházet)  
ne tebe vůle kát se nějaký a vůle být schopný až k cvičení člen určitý Knot do téže míry sprint deska rovněž do sightseeing a vŘdŘt celek Sicílie, s Aeolian Island (Stromboli, Panarea, Vulcano, Salina, Lipari, Filicudi a Alicudi), Calabria a Malta.    
člen určitý oblast of Tindari Mare-Oliveri a člen určitý jeho skvělý břeh ( sever- Orient of Sicílie) is v nádherný afterbirth of neobsazení jíž dle právo zajímací a rovněž až k Duben, Moci a Červen až až k Listopady. Pročež tebe využít člen určitý spp cena do those doba. Trávit dokonalý krátký hlavní větev tebe vůle vŘdŘt neurč. člen okouzlující úhel dle Itálie. 
Pročež tebe psací papír a blok directness ( další člen určitý biřmování)!!!blaho -bye do Epi.  
(Stillexcuse já sám do má bolavý ceska blbec)  
INFO MAIL: epimare@yahoo.it 
 
 
 
přikročit k hlavní rozvádec úsek bez- Ital blbec    
www.epi.altervista.org       INFO MAIL: epimare@yahoo.it 
 
Epi  2014